Vizyon ve Misyon
Eğitmenlerimiz
Eğitimler
Yelken Takımlarımız
Yüzme Takımlarımız
Makaleler
Başvurular
 
 
Uluslararasi Arena Aquamasters Yüzme Sampiyonu Deniz Emre oldu
IÇDAS’in yüzücüsü Türkiye’nin gururu

Yaklasik 1500 sporcunun kulaç attigi Uluslararasi Arena Aquamasters Yüzme Sampiyonasi’nda IÇDAS Spor Kulübü sporcusu Deniz Emre Gürliyen yaptigi dereceyle sampiyon oldu. Mugla’nin Marmaris ilçesinde açik denizde yapilan sampiyonanin 5 km’lik en uzun yarisinda genç sporcu dünya sampiyonu yüzücüleri de geride birakarak madalyaya ulasti. Deniz Emre Gürliyen sadece 5 km’de degil, 3 km yarisinda da madalyaya uzandi.

Almanya, Fransa, ABD, Ukrayna ve Türkiye’den katilan yaklasik 1500 yüzücüyü ardinda birakan Deniz Emre Gürliyen sampiyonaya damgasini vurarak ülkemizin gururu oldu.

19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami haftasinda düzenlenen 7. Uluslararasi Arena Aquamasters Yüzme Sampiyonasi’nda IÇDAS Spor Kulübü’nden Deniz Emre Gürliyen sampiyon oldu.

Mugla'nin Marmaris ilçesinde düzenlenen sampiyona Mugla Valiligi ile Marmaris Belediyesi'nin ev sahipliginde, Türkiye Yüzme Federasyonu ile Mugla Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü is birliginde düzenlendi.

5 km’de sampiyonanin sampiyonu

Türkiye, Almanya, Fransa, ABD ve Ukrayna'dan dünya sampiyonu sporcular, Marmaris Körfezi’nde açik su yarislarinda kulaç atti. Yüksek performansin sergilendigi ve kiyasiya rekabetin yasandigi sampiyonada IÇDAS’in basarili yüzücüsü Deniz Emre Gürliyen, 5 km yarislarinda 1.03.22 saniyelik derece elde etti. Genç sporcu bu derecesiyle hem 17-19 yas grubunda, hem erkekler dalinda birinciligi kazandi. Deniz Emre Gürliyen sampiyonaya damgasini vururken, aldigi dereceyle 5 km genel birinciligini de kazanarak, Uluslararasi Arena Aquamasters Yüzme Sampiyonasi’nin sampiyonu oldu.

Ancak genç sporcunun yüksek performansinin ödülü sadece sampiyonlugu degil, ayni zamanda 3000 metre yarislarinda da 17-19 yas grubunda birinci oldu. 40.51 saniyelik derecesiyle Deniz Emre Gürliyen, hem erkekler 3 km birinciligini hem de sampiyonanin 3 km genel birinciligini kazandi.


 

Copyright İÇDAŞ Spor Kulübü Çanakkale - 2012
Kaleler Mevkii No : 87  Karabiga / Biga / Çanakkale
Tel / Fax : 0 286 354 21 61
Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi No : 322 / C   Çanakkale
Tel / Fax: 0 286 218 26 99