Vizyon ve Misyon
Eğitmenlerimiz
Eğitimler
Yelken Takımlarımız
Yüzme Takımlarımız
Makaleler
Başvurular
 
 
IÇDAS’li sörfçüler Türkiye’nin dünya çapinda gururu oldular
Rüzgar sörfü Dünya Sampiyonasi’nda IÇDAS rüzgari

Dünya sörfçülerinin merak ve heyecanla bekledigi Techno 293 yarislari Ispanya’da gerçeklestirildi. Techno 293 Dünya Kupasi yarislarinda IÇDAS Spor’un rüzgar sörfçüleri Türkiye’nin gururu oldular.

Ay yildizli forma ile yarisan IÇDAS Spor’lu Zeynep Türkoglu 61 sporcu arasinda Dünya siralamasinda 23’üncü olarak büyük bir basariya adini yazdirdi. Zeynep Türkoglu bu derecesiyle Türkiye’nin bayanlar dalinda son dört yildaki en iyi derecesini yapti.

Yarislarin bir diger kategorisinde ise Miray Saki 96 sporcu arasinda Dünya 39’uncusu oldu. Miray Saki ‘junior erkek sporcular’ arasinda yapilan yarislarda 96 sarisçi arasinda 39’unculuk sirasina yerlesti. Bu sonuçla Miray Saki “altin grup” sporculari arasina adini yazdirdi. Kurallar geregi ilk 49 dereceye ulasan sporcular “altin grubu” olustuyor.

Türkiye adina yarisan bu basarili sporcular IÇDAS A.S.’nin ‘sporda milli durus’ performansiyla yetistiler. Çanakkale gençlerini spora kazandirmaya devam eden IÇDAS A.S. su sporlari alaninda kurdugu kulüp ve tesislerden dünya çapinda yildizlar yetismesine ön ayak oluyor.

Ülke çapinda sponsorlu ya da sirket bayragi altinda faaliyet gösteren ya da göstermeyen hertürlü spor kulüplerinin
ücret karsiligi spor egitimi verirken IÇDAS A.S. tamamen bedelsiz olarak bu görevi yerine getiriyor. Milli sorumluluk olarak spora ve sporcuya yatirim yapan, ülkemizin bayragini gururla tasimalarina vesile olan IÇDAS A.S. dünya çapinda sporcular yetistiriyor.

IÇDAS Spor Kulübü çatisi altinda yetisen sporculardan her hangi bir ücret alinmiyor. Kullanilan malzeme, ulasim için saglanan servis ve spor hocalarina kadar her türlü hizmetten sporcular ücretsiz yararlaniyor. Seçme sinavi dahi yapilmadan spora istegi olan tüm gençleri çatisi altinda toplayan IÇDAS Spor Kulübü, dünya sampiyonalari için sporcular yetistirmeye devam ediyor.


 

Copyright İÇDAŞ Spor Kulübü Çanakkale - 2012
Kaleler Mevkii No : 87  Karabiga / Biga / Çanakkale
Tel / Fax : 0 286 354 21 61
Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi No : 322 / C   Çanakkale
Tel / Fax: 0 286 218 26 99