Vizyon ve Misyon
Eğitmenlerimiz
Eğitimler
Yelken Takımlarımız
Yüzme Takımlarımız
Makaleler
Başvurular
 
 
IÇDAS Sporcu Evi Kamp Merkezi Milli Takimi agirlayacak
Türkiye Yüzme Milli Takimi, IÇDAS Spor’un misafiri

Türkiye Yüzme Federasyonu (TYF), milli takim kampi için IÇDAS Sporcu Evi Kamp Merkezi’ni seçti. IÇDAS Sporcu Evi Kamp Merkezi, Yüzme Milli Takimi’na ev sahipligi yapacak. Türkiye Yüzme Federasyonu Açik Su Bransindan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Önem, tesise hayran kaldigini belirtti.

IÇDAS Spor Kulübü, ülke çapinda basarili sporcular yetistirmesinin yani sira kurdugu modern tesislerle de göz dolduruyor. Türk sporunun hizmetine sunulan tesisler milli takimlara kamp merkezi oluyor.

IÇDAS Sporcu Evi Kamp Merkezi’ni ziyaret eden Haluk Önem, Açik Su Yüzme milli takiminin kamp ve deneme yarislari için ideal imkanlarin burada oldugunu belirtti. IÇDAS Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Selma Tekin ile kulübün yüzme bas antrönörü Engin Sönmezoglu tesisler hakkinda bilgi verdi.

Haluk Önem, Açik Su Milli Takimi’nin aday sporcularinin belirlendigini belirterek “IÇDAS Sporcu Evi Kamp Merkezi’ne 60 sporcumuzla gelecegiz. Aday kadromuzdan olusan sporcularimizla birlikte 8 hoca ve 3 kisilik yardimci teknik kadromuz da olacak” dedi.

Açik Su Milli Takimi aday kampi için Haziran ayinin basini tespit ettiklerini ifade eden Haluk Önem, söyle devam etti: “Bir haftalik kondisyon kampi yapip, kamp bitisinde de deneme yarisiyla çalismayi bitirmeyi planladik."

IÇDAS Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Selma Tekin, milli takimi agirlamaktan gurur duyacaklarini belirtti. Selma Tekin “IÇDAS Spor’un Türk sporuna kazandirdigi tesislerimizde basarili sporcularin yetismesi bizleri mutlu ediyor. Milli takimimizin bizim tesislerimizde kamp yapacak olmasindan mutluyuz. En iyi sekilde misafir edecegiz. Onlarin kupalar, madalyalar almasinda bizim de katkimiz olacaksa bize ne mutlu” dedi


 

Copyright İÇDAŞ Spor Kulübü Çanakkale - 2012
Kaleler Mevkii No : 87  Karabiga / Biga / Çanakkale
Tel / Fax : 0 286 354 21 61
Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi No : 322 / C   Çanakkale
Tel / Fax: 0 286 218 26 99