Vizyon ve Misyon
Eğitmenlerimiz
Eğitimler
Yelken Takımlarımız
Yüzme Takımlarımız
Makaleler
Başvurular
 
 
IÇDAS’LI Nilay Erkal Carettalarla Yüzdü 1. Oldu
IÇDAS’LI Nilay Erkal Carettalarla Yüzdü 1. Oldu

IÇDAS Spor Kulübü’nün basarili milli yüzücüsü Nilay Erkal, “Caretta carettalarla yüzüyorum" temasiyla gerçeklestirilen 2. Uluslararasi Dalyan Açik Su Yüzme Yarislari’nda 1’inci oldu.

2. Uluslararasi Dalyan Açik Su Yüzme Yarislari, 30 Nisan 2017 günü Mugla'nin Ortaca ilçesinde yapildi. "Caretta carettalarla yüzüyorum" temasiyla gerçeklestirilen yarismada sosyal mesajlar verdi. Yaslari 13 ila 90 arasinda degisen yaslarda, farkli yas kategorilerde 6 ülkeden 444 sporcu yaristi.

IÇDAS Spor Kulübü’nün milli sporcusu Nilay Erkal, hem genel klasman Kadinlar 1’incisi, hem de 14-18 yas birincisi olarak rakiplerini geride birakti. Çanakkale’nin gururu olan Nilay Erkal, 2 bin 140 metrelik parkurda kulaç atti.

Nilay Erkal’a madalya ve kupasini Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Osman Gürün ile Türkiye Yüzme Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Demirel verdi.

Yarislara ikinci defa katilan ve geçen sene de birinci olan Nilay Erkal, "Caretta carettalarla birlikte yüzmek çok güzel. Geçen sene hiç görememistim. Bu sene 4-5 tane gördüm. Spor araciligiyla nesli koruma altinda olan carettalar için mesaj verdik. Bu nedenle bu yarislarda kulaç atmaktan ayrica onur duydum" dedi.


 

Copyright İÇDAŞ Spor Kulübü Çanakkale - 2012
Kaleler Mevkii No : 87  Karabiga / Biga / Çanakkale
Tel / Fax : 0 286 354 21 61
Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi No : 322 / C   Çanakkale
Tel / Fax: 0 286 218 26 99