Vizyon ve Misyon
Eğitmenlerimiz
Eğitimler
Yelken Takımlarımız
Yüzme Takımlarımız
Makaleler
Başvurular
 
 
Basarili Küçük Satranççilar Bülend Engin’i Ziyaret Etti
Basarili Küçük Satranççilar Bülend Engin’i Ziyaret Etti

2016 Türkiye Küçükler ve Yildizlar Satranç Takim Turnuva Yarismalari sonucunda Küçükler takim siralamasinda birinci olan ve Çanakkale’yi Türkiye liginde temsil etmeye hak kazanan IÇDAS Elektrik takiminin basarili satranççilari Bülend Engin’i ziyaret etti. Ziyarete IÇDAS Elektrik Satranç takimindan dereceye giren Dilek Türünz, Ömer Faruk Civcer, Ahmet Ayengin, IÇDAS Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sehnaz Dogruyol ve IÇDAS Spor Kulübü Satranç hocasi Gizem Yilmaz ile yarismacilarin aileleri katildi.

Engin, yüzme, okçuluk, yelken, sörf, satranç ve basketbol dallarinda IÇDAS Spor Kulübü olarak 500’ün üzerinde lisansli sporcuya sahip olduklarini, sporun saglikli ve çaliskan nesillerin yetistirilmesinde olumlu katkida bulundugunu söyledi. Engin konusmasinin sonunda basarili ögrencileri tebrik ederek, basta aileleri ve hocalari olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ederek, desteklerinin basariyla taçlandirilmasindan dolayi büyük mutluluk ve gurur duydugunu ifade etti.

IÇDAS Spor Yönetim Kurulu Üyesi Sehnaz Dogruyol Çanakkale’den basarili sporcularin yetistirilmesinin her seyden önce kendilerini manevi olarak mutlu ettigini ve hedeflerinin Milli takim düzeyinde sporcular yetistirmek oldugunu söyledi.

Basarili satranç yarismacilari ve aileleri de IÇDAS Genel Müdürü Bülend Engin ve IÇDAS Spor Kulübü yetkililerine sagladiklari desteklerinden dolayi tesekkürlerini ifade ettikten sonra ziyaret tamamlandi.


 

Copyright İÇDAŞ Spor Kulübü Çanakkale - 2012
Kaleler Mevkii No : 87  Karabiga / Biga / Çanakkale
Tel / Fax : 0 286 354 21 61
Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi No : 322 / C   Çanakkale
Tel / Fax: 0 286 218 26 99