Vizyon ve Misyon
Eğitmenlerimiz
Eğitimler
Yelken Takımlarımız
Yüzme Takımlarımız
Makaleler
Başvurular
 
 
IÇDAS'in Sporculari TEOG'da Da Basarili
IÇDAS'in Sporculari TEOG'da Da Basarili

Temel Egitimden Orta Egitime Geçis (TEOG) sinavinda IÇDAS'in üç sporcusu üstün basari gösterdi. Sporda oldugu kadar sinavlarda da basarili olan Berkant Boncukçu, Yasar Fatih Ayengin, Nedim Can Danaci'ya IÇDAS Spor Klübü tarafindan törenle plaket verildi. Sporun vücudu ve zihni dinç tuttugunu ortaya koyan gençler arkadaslarina örnek oldu.

Stara Zagora'da düzenlenen Ulusal Satranç Turnuvasi'nda 3'üncülük, Çanakkale Küçükler ve Yildizlar Il Birinciligi Satranç Turnuvasinda 14 yas genelde 1'incilik elde eden Berkant Boncukçu, TEOG sinavinda da tam puan aldi. Üstün basari gösteren satranç takiminin basarili sporcusu Berkant Boncukçu, TEOG'daki bu üstün basarisi ile de Bahçesehir Fen ve Teknoloji Lisesi'ne kayit yaptirmaya hak kazandi.

Çanakkale Küçükler ve Yildizlar Il Birinciligi Satranç Turnuvasi'nda 14 yas genelde 2'incilik elde eden basarili satranç sporcusu Yasar Fatih Ayengin, TEOG sinavinda da üstün performans gösterdi. Ayengin, Çanakkale Fen Lisesi'ne kayit yaptirmaya hak kazandi.

18 Mart Sehitler Anma Günü Yüzme Müsabakasi'nda 100 metre serbest bransinda 1'incilik, 29 Ekim Cumhuriyet Kupasi yüzme müsabakalarinda, 50 metre serbest bransinda 2'incilik dereceleri elde eden IÇDAS'in basarili yüzme sporcusu Nedim Can Danaci, TEOG sinavi sonucuna göre üstün basari gösterdi. Aldigi puanla Çanakkale Özel Fen Lisesi'ne yerlestirildi.

Düzenli olarak yapilan sporun yasam kalitesi üzerinde önemli olumlu etkilerinin bulundugu Çanakkale'de bir kez daha ispatlandi. Fizyolojik açidan oldugu kadar mental gelisimin saglanmasi için önemli faydalari bulunan spor faaliyetleri sonucunda basari ortaya çikiyor.

Çanakkale IÇDAS Spor Kulübü'nün 3 basarili sporcusunun 2015 yili TEOG sinavinda sorularin tamamini veya tamamina yakinini yaparak önemli bir akademik basariya da imza attilar. Kulübün sporcularinin önemli akademik basarilar kazanmasi dolayisiyla sporcularini kutlayan ve onlari birer plaketle ödüllendiren Çanakkale IÇDAS Spor Kulübü Baskani Fuat Erkan Tekin “Çocuklarimizin sportif basarilari yaninda, egitim alaninda da kendilerini en iyi sekilde kanitlamalari bizi çok mutlu etmis, onurlandirmistir. Tüm sporcularimizin basarilarinin artarak devamini gönülden diliyorum. Her zaman elimizden gelen tüm destegi vermeye devam edecegiz. Çocuklarimizin, gençlerimizin enerjilerinin spora kanalize edilerek, baris ortami içinde saglikli gelismeleri en büyük hedefimizdir. Yasadigimiz günlerde, barisa ulasacak eglenceli, verimli ve en kestirme yolun tüm çocuklari sportif aktivitelere yönlendirmek, onlarin üstünlüklerini, güçlü yanlarini göstermeleri için gerekli sportif platformlari tesis etmek oldugunu daha iyi anliyoruz” dedi.


 

Copyright İÇDAŞ Spor Kulübü Çanakkale - 2012
Kaleler Mevkii No : 87  Karabiga / Biga / Çanakkale
Tel / Fax : 0 286 354 21 61
Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi No : 322 / C   Çanakkale
Tel / Fax: 0 286 218 26 99