Vizyon ve Misyon
Eğitmenlerimiz
Eğitimler
Yelken Takımlarımız
Yüzme Takımlarımız
Makaleler
Başvurular
 
 
Rüzgar Sörfünde Türkiye'nin En Iyileri Arasinda 4 IÇDAS Sporcusu
IÇDAS Sörfçüleri Türkiye Sampiyonasi'nda Rüzgardan 4 Madalya Topladi

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Rüzgar Sörfü Türkiye Sampiyonasi 7-12 Eylül tarihleri arasinda yapildi. Sampiyonada 10 sporcusu ile yarisan IÇDAS Spor Kulübü Yelken Takimi 4 madalya ile Çanakkale'nin gururu oldu.

RS:X, RS:One, Techno 293 siniflarinda düzenlenen yarislara ARM Urla Yelken Kulübü ev sahipligi yapti. Toplam 67 sörfçünün yaristigi sampiyonaya agirlikli olarak Istanbul, Izmir ve Çanakkale'den katilim oldu. Ayrica RS:X Açik kategorisinde yarismak üzere Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve Almanya'dan katilan sporcular da yer aldi.

TYF Rüzgar Sörfü Türkiye Sampiyonasi'nda IÇDAS Spor Kulübü Rüzgar Sörfü Takimi'ndaki sporcular 4 madalya kazandi. Ayse Zeynep Türkoglu TECHNO 293 U 15 Kizlar Türkiye 2'incisi, Miray Saki TECHNO 293 U 13 Genel Türkiye 2'incisi, Nehir Helvacioglu TECHNO 293 U 13 Kizlar Türkiye 3'üncüsü, Gülce Sema Koca RS:One Bayan Türkiye 3'üncüsü oldu.

Çanakkale'ye dönüslerinde sporculari kucaklayarak karsilayan ve kutlayan IÇDAS Spor Kulübü Baskani Fuat Erkan Tekin “Kisa zamanda, yogun antrenmanlarla büyük basarilar elde ettiniz. Spor camiasinda da Çanakkale'mizin ve kulübümüzün adini Türkiye'nin en iyileri arasina yazdirdiniz. Bu büyük basarida emegi geçen antrenörümüz ve tüm sporcularimizi gönülden kutluyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.


 

Copyright İÇDAŞ Spor Kulübü Çanakkale - 2012
Kaleler Mevkii No : 87  Karabiga / Biga / Çanakkale
Tel / Fax : 0 286 354 21 61
Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi No : 322 / C   Çanakkale
Tel / Fax: 0 286 218 26 99