Vizyon ve Misyon
Eğitmenlerimiz
Eğitimler
Yelken Takımlarımız
Yüzme Takımlarımız
Makaleler
Başvurular
 
 
2 Türkiye birinciligi, 2 Türkiye ikinciligi, 1 Türkiye üçüncülügü IÇDAS Spor’un
TYF Kis Kupasi’nda IÇDAS Spor 5 kupa kaldirdi

Fethiye’de düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Kis Kupasi yarislarinda IÇDAS Spor Kulübü yelkencileri 5 kupa kazandi. IÇDAS Spor Kulübü sporculari 2 Türkiye birinciligi, 2 Türkiye ikinciligi ve 1 Türkiye üçüncülügü kürsüsüne çikti. Rüzgar sporlarinda Türkiye’nin en kiymetli kulüplerinin katildigi yarislarin ödül töreni Fethiye Çalis Plaji’nda düzenlendi.

Yarislar Fethiye Belediyespor Yelken Subesi ev sahipliginde gerçeklestirildi. TYF Kis Kupasi’nda 420 ve Rüzgar Sörfü siniflarinda, Fethiye Belediyespor Yelken Subesi ev sahipliginde 29 Ocak 2018 - 3 Subat 2018 tarihleri araliginda gerçeklesen TYF Kis Kupasi’nda heyecan sona erdi.

Kiyasiya rekabetin yasandigi yarislara Gökova Yelken Kulübü , Arkas Çesme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü, Fenerbahçe Dogus Yelken, Istanbul Yelken Kulübü, Era Bodrum Yelken Kulübü, A.R.M. Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü, Göztepe Spor Kulübü Yelken Subesi, Çesmealti Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü, Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Spor Kulübü, Türk Balikadamlar Kulübü, Megapol Yelken ve Windsurf Kulübü, Içdas Spor Kulübü sporculari katildi.

IÇDAS Spor Kulübü’nden Miray Saki “Techno 293 U17 Genel kategorisi Türkiye birincisi” , Ayse Zeynep Türkoglu “Techno 293 U17 Kiz kategorisinde birincisi”, “Techno 293 U17 Genel kategorisi Türkiye Ikincisi” , Nehir Helvacioglu, “Techno 293 U17 Kiz kategorisinde Türkiye Ikincisi”, Sezer Tugçe Akyildiz “Techno 293 U15 Kiz kategorisi Türkiye Üçüncüsü” oldu.

Fethiye Çalis Plaji’nda düzenlenen ödül törenine Türkiye Yelken Federasyonu Baskan Vekili Ceyhun Üstüner, Fethiye Belediye Baskani Behçet Saatci, Mugla Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Serkan Öçalmaz, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürü Harun Resit Yigit, TYF Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Tarakçi, Özfer Uralp, Osman Gökmen, diger protokol ile beraber antrenörler, sporcular ve veliler katildi.
TYF Baskan Vekili Ceyhun Üstüner konusmasinda güzel bir iki haftayi geride biraktiklarini söylerken “Fethiye’de iki hafta boyunca yaklasik 700 sporcu mücadeleleriyle göz doldurdu. TYF Kis Kupasi’na çok basarili bir sekilde ev sahipligi yapan Fethiye Belediyesi, Fethiye Belediyespor ve sponsorlarimiza tesekkür ediyor, kupada yarisan ve dereceye giren sporcularimizi, antrenörlerimizi, kulüplerimizi ile hakemlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

TYF Kis Kupasi’nda 420 ve RS:X siniflarinda dereceye giren sporcularimiz:
Techno 293 U17 Genel
1. Miray Saki (Içdas Spor Kulübü)
2. Ayse Zeynep Türkoglu (Içdas Spor Kulübü)
3. Toprak Nardali (Göztepe Spor Kulübü Yelken Subesi)

Techno 293 U17 Kiz
1. Ayse Zeynep Türkoglu (Içdas Spor Kulübü)
2. Nehir Helvacioglu (Içdas Spor Kulübü)
3. Eylül Eren (Türk Balikadamlar Kulübü)

Techno 293 U15 Kiz
1. Louisa Alexandra Schmidt (Megapol Yelken ve Windsurf Kulübü)
2. Sezer Tugçe Akyildiz (Içdas Spor Kulübü)
3. Bahar Savcu (Göztepe Spor Kulübü )


 

Copyright İÇDAŞ Spor Kulübü Çanakkale - 2012
Kaleler Mevkii No : 87  Karabiga / Biga / Çanakkale
Tel / Fax : 0 286 354 21 61
Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi No : 322 / C   Çanakkale
Tel / Fax: 0 286 218 26 99