Vizyon ve Misyon
Eğitmenlerimiz
Eğitimler
Yelken Takımlarımız
Yüzme Takımlarımız
Makaleler
Başvurular
 
 
IÇDAS Spor’un 4 yelkencisi yilin en basarili sporcusu seçildi
Yilin en basarili 4 yelkencisi IÇDAS’tan

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) 2016-2017 yillarinin basarili sporcularini seçti. IÇDAS Spor Kulübü’nün 4 sporcusu “en basarili yelkenci” ödülünü aldi. TYF’nin her yil düzenli olarak “yilin basarili sporculari” degerlendirmesi yaparak ödüllendiriyor. Bu kez iki yili birlikte ele alarak degerlendiren TYF, 2016-2107 yillarinin basarili sporculari için ödül töreni düzenledi.

Yelkende 2016 ve 2017 yillarinin en basarili sporculari, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi’nde düzenlenen törenle ödüllerine kavustu. IÇDAS Spor Kulübü’nde Buket Aslan, M.Berkay Okumus, Miray Saki, Tugçe Sezer Akyildiz yelkende 2016-2017 yillarinin en basarili sporculari olarak ödüllendirildi. Türkiye’yi milli yarismalarda da temsil eden IÇDAS Spor’un basarili yelkencileri ödüllerini alarak yilin basarili sporculari ani fotografinda yerlerini aldilar.

Türkiye’de hizla yayginlasan olimpik spor dallarindan yelkende 2016-2017 yillarinin en basarili onlarca sporcunun ve yelken sporuna destek veren kurum ve kuruluslarin bir araya geldigi törende Optimist, Laser, Finn, 420, 470, Rüzgar Sörfü, Uçurtma Sörfü, Dragon ve Yat siniflarinda ödüller sahiplerini buldu.

Ödül töreninde konusan Türkiye Yelken Federasyonu Baskani Özlem Akdurak, sporculari basarilarindan dolayi tebrik etti. Yelken sporunun gelismesi için çabalarinin devam edecegini ifade eden Baskan Akdurak, “Yogun egitim hayatinizin yani sira bu spora gönül verdiginiz için hepinizi tebrik ediyorum. Hepiniz, basarinin bir bütün oldugunun birer kanitisiniz. Yarinimiz olan sizlere daha iyi bir gelecek saglamak üzere yogun mesai harcayan yönetim kurulu üyelerimize tesekkür ediyorum. Sevgili sporcular, Ülkeniz ve yelken sporumuz için desteklerinizin sürmesini diliyorum ve bekliyorum” dedi.


 

Copyright İÇDAŞ Spor Kulübü Çanakkale - 2012
Kaleler Mevkii No : 87  Karabiga / Biga / Çanakkale
Tel / Fax : 0 286 354 21 61
Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi No : 322 / C   Çanakkale
Tel / Fax: 0 286 218 26 99