Vizyon ve Misyon
Eğitmenlerimiz
Eğitimler
Yelken Takımlarımız
Yüzme Takımlarımız
Makaleler
Başvurular
 
 
Denizde altin madalyaya 10 km kulaç atarak ulasti
IÇDAS Spor yüzücüsü Nilay Erkal, Türkiye sampiyonu

6. TYF-DTO Foça/Izmir Açik Su Türkiye Yüzme Sampiyonasi’nda 10 kilometre mesafede IÇDAS Spor Kulübü sporcusu Nilay Erkal sampiyon oldu.

Denizcilik ve Kabotaj Bayrami kapsaminda Türkiye Yüzme Federasyonu (TYF), Foça Belediyesi ve IMEAK Deniz Ticaret Odasi Izmir Subesi isbirligi ile düzenlenen 6. TYF-DTO Foça/Izmir Açik Su Türkiye Yüzme Sampiyonasi 1-2 Temmuz 2017 tarihlerinde yapildi.

Yarislar, Türkiye’nin dört bir yanindan katilan yüzücülerin kiyasiya rekabetlerine sahne oldu. 6. TYF-DTO Foça/Izmir Açik Su Türkiye Yüzme Sampiyonasi, 13 -24 yas arasi genç yüzücüler ve 25+ kategoride masterler olmak üzere ayri kategorilerde yapildi.

Masterler 2 kilometre, gençler ise 5 kilometre, 7,5 kilometre ve 10 kilometre mesafede mücadele ettiler. Yarismanin 10 kilometre sampiyonu IÇDAS Spor Kulübü sporcusu Nilay Erkal oldu.

Yarislarin sonucunu göre Açik Su Genç Milli Takim Aday Kadrosu da belirlendi. IÇDAS Spor Kulübü’nden Nilay Erkal, Deniz Emre Gürliyen, Nisa Kahriman, Nahide Karamercan Açik Su Milli Takim Kadrosuna alindi.


 

Copyright İÇDAŞ Spor Kulübü Çanakkale - 2012
Kaleler Mevkii No : 87  Karabiga / Biga / Çanakkale
Tel / Fax : 0 286 354 21 61
Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi No : 322 / C   Çanakkale
Tel / Fax: 0 286 218 26 99