Vizyon ve Misyon
Eğitmenlerimiz
Eğitimler
Yelken Takımlarımız
Yüzme Takımlarımız
Makaleler
Başvurular
 
 
Türkiye Açiksu Yüzme Milli Takimi, IÇDAS Spor’un misafiri
IÇDAS Sporcu Evi milli yüzücüleri agirliyor

IÇDAS Sporcu Evi, Türkiye Açiksu Yüzme Milli Takimi aday kadrosuna ev sahipligi yapiyor. Türkiye Yüzme Federasyonu (TYF), Açiksu Milli Takimi sporcularini belirlemek için kamp merkezi olarak IÇDAS Sporcu Evi’ndeki çalismalarini sürdürüyor.

IÇDAS Spor Kulübü, ülke çapinda basarili sporcular yetistirmesinin yani sira kurdugu modern tesislerle de göz dolduruyor. Türk sporunun hizmetine sunulan tesisler milli takimlarimiza kamp merkezi oluyor.

Çanakkale Karabiga’daki IÇDAS Sporcu Evi Kamp Merkezi, Yüzme Milli Takimi’na ev sahipligi yapiyor. Türkiye Açik Su Yüzme Milli Takim aday sporcularinin 10 Haziran’da baslayan kamp çalismalari devam ediyor. Türkiye Yüzme Federasyonu Açik Su Bransi’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Önem, IÇDAS Sporcu Evi’nin standartlarina hayran kaldiklarini belirterek “Tesisler açik su milli takimimizin seçimleri için standartlarimiza uygun. Güzel ve kiymetli bir tesis kazandirilmis. Deniz de çalismalarimiz için uygun. Bu nedenle IÇDAS Sporcu Evi’ni kamp merkezi olarak seçtik” dedi.

Haluk Önem, Türkiye Açik Su Milli Takimi’nin aday sporcularinin belirlemek için kamp yaptiklarini belirterek söyle devam etti: “IÇDAS Sporcu Evi Kamp Merkezi’ne 60 sporcumuzla geldik. Aday kadromuzdan olusan sporcularimizla birlikte 8 hoca ve 3 kisilik yardimci teknik kadromuzla kampimizi sürdürüyoruz. Bir haftalik kondisyon kampinin bitiminin ardindan Çanakkale’de yapacagimiz deneme yarisiyla çalismayi bitirmeyi planladik."

IÇDAS Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Selma Tekin, milli takimi agirlamaktan gurur duyduklarini belirtti. Selma Tekin “IÇDAS Spor’un Türk sporuna kazandirdigi tesislerimizde basarili sporcularin yetismesi bizleri mutlu ediyor. Milli takimimizin bizim tesislerimizde kamp yapiyor olmasindan mutluyuz. En iyi sekilde misafir etmeye çalisiyoruz. Onlarin kupalar, madalyalar almasinda bizim de katkimiz olacaksa bize ne mutlu” dedi.

Sporcular IÇDAS Sporcu Evi’ndeki kamp faaliyetlerini sürdürürken, belirlenen programa göre de Çanakkale’nin tarihi degerlerini de ziyaret ediyorlar. Çanakkale Sehitlik Abidesi, Çanakkale Kordon, Parion Antik Kenti sporcularin gezi noktalari arasinda yer aldi.


 

Copyright İÇDAŞ Spor Kulübü Çanakkale - 2012
Kaleler Mevkii No : 87  Karabiga / Biga / Çanakkale
Tel / Fax : 0 286 354 21 61
Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi No : 322 / C   Çanakkale
Tel / Fax: 0 286 218 26 99